2.5.13

Colabora: Rúbrica editorial



Rúbrica desenvolupa la seva experiència en el sector del disseny, les arts gràfiques i el sector editorial, treballant especialment dins del món cultura i associatiu, durant els quals han col·laborat amb Federacions, Associacions, fundacions i institucions culturals de primer ordre.

Treballen en el camp de la comunicació en tota la seva amplitud: des de l’assesorament en comunicació, que inclou la redacció de material corporatiu i escriptura creativa, al suport fotogràfic, fins al disseny i impressió dels treballs gràfics. També gestionem el seu gabinet de premsa i comunicació, dinamització de les xarxes socials, a més d'impulsar projectes d'investigació i gestió cultural.

La branca editorial ha desenvolupat diversos projectes des de 1985, en la línia de promoure nous valors editorials. Més de dos-cents llibres editats concreten una sòlida experiència que complementa la dels treballs realitzats per a tercers en els propis tallers gràfics on va néixer l'editorial. El procés seguit ha anat consolidant col·leccions de narrativa, poesia i assaig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario